Toimitusehdot

Books are median (Y-3176689-3) verkkokauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä oikeushenkilöille (yrityksille).

Nämä toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi 2.3.2023 alkaen. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden toimitusehtojen muuttamiseen.

Tilaaminen ja asiakastiedot

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, kirjat 10 % ja muut tuotteet 24 %. Books are media pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tuotteet tilataan täyttämällä ja lähettämällä verkkosivuilla oleva tilauslomake. ”Tilaa”-painikkeen klikkaamisen jälkeen näet verkkosivullamme onnistuneen tilauksen tiedot ja ”Kiitos tilauksesta” -viestin. Voit tulostaa tilauksen tiedot itsellesi.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tietosuojaselosteemme löydät täältä.

Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksutapana on lasku sähköpostitse. Yritysasiakkaat voivat halutessaan valita maksutavaksi verkkolaskun. Toimitamme tilauksesi, kun maksu näkyy pankkitilillämme.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle mahdollisimman pian laskun, jossa näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina laskun sisältö, sillä se toimii myös tilausvahvistuksena. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Asioidessasi kanssamme pidä aina saamasi lasku saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden sähköpostitse osoitteella:

info@booksaremedia.com

Toimitustavat ja -kulut

Verkkokaupassa tilattujen tuotteiden toimitusalue on Suomi. Jos haluat tilata tuotteen ulkomaille, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@booksaremedia.com.

Lähetämme tuotteet postitse tilauksessa ilmoitettuun osoitteeseen tai pakettina lähimpään Postin toimipisteeseen. Pidätämme oikeuden muuttaa tilauksen toimitustapaa. Täytä tilauslomakkeen tiedot huolellisesti toimituksen varmistamiseksi.

Verkkokaupan tilauksiin lisätään postikulut, jotka ovat paketin koon mukaan 5,90-6,90 € seuraavasti:

Postipaketti XXS, koko enintään 25×35,3×3 cm, paino max 2 kg, hinta 5,90 €

Postipaketti S, koko enintään 11x32x42 cm, paino max 35 kg, hinta 6,90 €.

Ulkomaan toimituksista veloitamme postikuluja 39,90 € ja Ahvenanmaan toimituksista 9,90 € tilauksen loppusummasta riippumatta. Ulkomaan tilaukset jaetaan jälkitoimituksissa erillisiin tilauksiin, jolloin asiakkaan on maksettava postikulut jokaisesta tilauksesta.

Postikuluttomat kampanjat koskevat vain Manner-Suomeen toimitettavia tilauksia.

Toimitusaika

Postitamme ilmestyneet tuotteet yleensä 2-6 arkipäivän kuluessa siitä, kun tilauksen maksu on kirjautunut tilillemme. Ennakkoon tehdyt tilaukset toimitamme tuotteen ilmestyttyä. Toimitus voi viivästyä tai estyä kiireellisinä ajankohtina (kuten lanseeraukset, kampanjat, tapahtumat) taikka mikäli tuote on loppunut varastosta. Ilmoitamme muutoksista erikseen tilauksessa antamaanne sähköpostiosoitteeseen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Kuluttaja-asiakkaan peruutusoikeus

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa sopimus sähköpostitse osoitteeseen info@booksaremedia.com 14 päivän kuluessa siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä. Tuotteet on lähetettävä takaisin viivytyksettä, viimeistään kuitenkin 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksesta. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista.

Tuote on palautettava myyntikuntoisena ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Asiakas on vastuussa sellaisesta tuotteiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Jos peruutatte sopimuksen edellä mainituin tavoin, palautamme viivytyksettä teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (pois lukien lisäkustannukset siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan) sillä edellytyksellä, että tuote on palautettu edellä mainitussa kunnossa ja edellä mainitulla tavalla.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista perimme toimituskustannukset, myös siinä tapauksessa että kuluttaja-asiakas on käyttänyt lakisääteistä peruutusoikeuttaan. Postikulujen lisäksi veloitamme käsittelykulun 15,00 €.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilausta, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi, viimeistään kuitenkin 14 päivän kuluessa sähköpostitse info@booksaremedia.com.

Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, asiakkaan täytyy tehdä asiasta välittömästi reklamaatio Postille.

Kuluttaja-asiakkaalla oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajaneuvonnan tietoon tai riita-asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Kuluttajalla on lisäksi mahdollisuus käyttää Euroopan komission ylläpitämää verkkovälitteistä riidanratkaisufoorumia. Nämä menettelyt ovat kirjallisia. Asiamieskuluja ei korvata, koska kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoavat veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.