Tatuoitu hammas kirjatraileri

Tatuoitu hammas

25,00 €

Tatuoitu hammas on Inga Koskisen kirjoittama jännitysromaani nuoren naisjuristin peloista ja työuupumuksesta. Meiltä voit tilata signeeratun kirjan myös omistuskirjoituksella.

Kirjan esittely

Brita toipuu työuupumuksesta ystävänsä mökillä. Eräänä yönä hän herää ulkoa kantautuviin ääniin, ja maaseudun idyllinen rauha rikkoutuu. Joku on sytyttänyt pihalle nuotion. Oranssit lieskat käynnistävät tapahtumien sarjan, joka lietsoo epäilyksen kipinän pelon roihuksi. Kuka vainoaa Britaa?

Aivoni kieltäytyvät vastaanottamasta aavistusta, joka kohoaa savumerkkeinä mieleni kellarista.

Tatuoitu hammas on fiktiivisen ff -sarjan ensimmäinen osa, jossa muinainen kultti ja mielenterveyden haasteet punoutuvat nuoren naisjuristin arkeen. Pelko ja hylätyksi tuleminen ovat liiankin tuttuja tunteita kolmekymppiselle Brita Myrskylle. Ne hankaloittavat paitsi Britan paluuta työelämään, myös hänen ihmissuhteitaan. Brita kaipaa läheisyyttä ja rakkautta, mutta hänen on vaikea luottaa toiseen ihmiseen.

”Sormia kihelmöi. Haluan ojentaa käteni ja raaputtaa kynsillä miehen ihoa. Liikuttaa orvaskeden soluja, jättää hentoja vaaleita naarmuja ruskeaan pintaan. Tuntea lämmön, juoksuttaa sormenpäitä jänteviä lihassäikeitä pitkin…”

Britan auttamishalu saa hänet etsimään entistä tehokkaampia keinoja oikeudenmukaisuuden toteuttamiseksi. Hyvä veli -verkosto kietoutuu hänen elämäänsä tiiviimmin kuin hän uskaltaa edes arvata. Lopulta mikään ei ole sitä, miltä näyttää.

”Märkiä hiutaleita putoaa taivaalta. Tuuli paiskoo ne vaakatasossa vasten kasvojani, ihan kuin joku läpsisi minua, uudelleen ja uudelleen. Ihan kuin joku rankaisisi minua siitä, mitä tein hetki sitten.”

Kirjailijan esittely

Inga Koskinen on kokenut juristi ja kouluttaja. Koskisen intohimo luovaan kirjoittamiseen syttyi jo lapsena. Heppoinen lukko sai kyseenalaisen kunnian kätkeä päiväkirjan sivuille vuodatetut tunnekuohut, joille löytyikin innokas lukija perhepiiristä – kirjoittajalta salaa, tietenkin.

Tatuoitu hammas on Koskisen toinen romaani, joka käsittelee hänelle tärkeitä aiheita, oikeudenmukaisuutta ja mielenterveyden haasteita.

Koskinen on kirjoittanut aiemmin romaanin Sokea veri (2021) ja tietokirjan Sovi, älä riitele – Menestyvän sopimuksen perusteet (2020).

Kirjan tiedot

Nimike: Tatuoitu hammas
Kirjailija: Inga Koskinen, ingakoskinen.com
Kustantaja: books are media, booksaremedia.com
ISBN: 9789526500805
Tietoja: Pehmeäkantinen, 270 sivua
Ilmestynyt: 2022

“Tatuoitu hammas on kanava jännittävään viihteeseen ja sisäisten pelkojen maailmaan.”

– books are media