Kirjoituskutsu

Kaikille avoin kirjoituskilpailu on avoinna 7.4.-7.7.2023.

  1. Kukin kirjoittaja voi osallistua kilpailuun yhdellä itse kirjoittamallaan novellilla, joka on suomen- tai ruotsinkielinen ja ennen julkaisematon.
  2. Novellin aiheena on ”erottua”. Nimeä novelli vapaasti ja tulkitse aihetta haluamallasi tavalla. Genre on myös vapaa; voit kirjoittaa fiktiivisen jännitys- tai rikostarinan, kehityskertomuksen, kauhua, fantasiaa, romantiikkaa tai jotain ihan muuta.
  3. Kirjoita fontilla Times New Roman, fonttikoko 12 ja riviväli 1,5. Tekstin enimmäispituus on kymmenen (10) A4-liuskaa. Käytä tekstissä nimimerkkiä.
  4. Lähetä novelli 7.7.2023 mennessä PDF-tiedostona sähköpostitse osoitteeseen info@booksaremedia.com. Kirjoita sähköpostin otsikoksi ”kirjoituskutsu” ja viestikenttään seuraavat tiedot: Novellin nimi, tekstissä käyttämäsi nimimerkki, kirjoittajan nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja postiosoite.
  5. Kilpailun tulokset julistetaan syksyllä 2023 ja ansioituneet novellit julkaistaan novellikokoelmassa, mikäli tällaisia kirjoituksia on riittävä määrä. Novellin mahdollisesta julkaisusta ilmoitetaan syyskuussa. Julkaistavat tekstit on toimitettava muokattavana tekstitiedostona esimerkiksi rtf-muodossa.
  6. Kilpailuun osallistumalla annat luvan nimesi julkistamiseen ja luovutat tekstisi julkaisuoikeuden kilpailun järjestäjälle, jos novellisi valitaan julkaistavaan kirjaan. Tekijänoikeudet tekstiisi ovat muilta osin sinulla.
  7. Oikeus muutoksiin pidätetään.

By:

Posted in:


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: