Tatuoitu hammas

Tatuoitu hammas on Inga Koskisen kirjoittama jännitysromaani nuoren naisjuristin peloista ja työuupumuksesta.

Kirja on Brita Myrsky -romaanin ff-sarjan ensimmäinen itsenäinen osa. Toinen itsenäinen osa Siimarusetti ilmestyy huhtikuussa 2023 (on jo aikaisemmin saatavilla meiltä).

Lukunäyte

Kirjatraileri

Kirjan esittely

Tatuoitu hammas on Koskisen kirjoittama jännitysromaani nuoren naisjuristin peloista ja mielenterveyden haasteista.

Brita toipuu työuupumuksesta ystävänsä mökillä. Eräänä yönä hän herää ulkoa kantautuviin ääniin, ja maaseudun idyllinen rauha rikkoutuu. Joku on sytyttänyt pihalle nuotion. Oranssit lieskat käynnistävät tapahtumien sarjan, joka lietsoo epäilyksen kipinän pelon roihuksi. Kuka vainoaa Britaa?

Aivoni kieltäytyvät vastaanottamasta aavistusta, joka kohoaa savumerkkeinä mieleni kellarista.

Tatuoitu hammas on fiktiivisen ff -sarjan ensimmäinen osa, jossa muinainen kultti ja mielenterveyden haasteet punoutuvat nuoren naisjuristin arkeen. Pelko ja hylätyksi tuleminen ovat liiankin tuttuja tunteita kolmekymppiselle Brita Myrskylle. Ne hankaloittavat paitsi Britan paluuta työelämään, myös hänen ihmissuhteitaan. Brita kaipaa läheisyyttä ja rakkautta, mutta hänen on vaikea luottaa toiseen ihmiseen.

”Sormia kihelmöi. Haluan ojentaa käteni ja raaputtaa kynsillä miehen ihoa. Liikuttaa orvaskeden soluja, jättää hentoja vaaleita naarmuja ruskeaan pintaan. Tuntea lämmön, juoksuttaa sormenpäitä jänteviä lihassäikeitä pitkin…”

Britan auttamishalu saa hänet etsimään entistä tehokkaampia keinoja oikeudenmukaisuuden toteuttamiseksi. Hyvä veli -verkosto kietoutuu hänen elämäänsä tiiviimmin kuin hän uskaltaa edes arvata. Lopulta mikään ei ole sitä, miltä näyttää.

”Märkiä hiutaleita putoaa taivaalta. Tuuli paiskoo ne vaakatasossa vasten kasvojani, ihan kuin joku läpsisi minua, uudelleen ja uudelleen. Ihan kuin joku rankaisisi minua siitä, mitä tein hetki sitten.”

Kirjan tiedot

Kirjan nimike: Tatuoitu hammas
Kirjailija: Inga Koskinen
Kustantaja: books are media
ISBN: 9789526500805
Tietoja: Pehmeäkantinen, 270 sivu
Ilmestyminen: 7.7.2022

By:

Posted in:


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: